Tässä uusi ihannevartalo: Kate Upton kirmaili bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikaunotar Kate Upton kuvaa parhaillaan The Other Woman -elokuvaa Yhdysvalloissa, ja hänet on ikuistettu jo useaan otteeseen kuvauksissa bikineissä. Niiden lisäksi hän poseerasi äskettäin myös poikkeuksellisen rohkeissa alastonkuvissa.

Nyt 21-vuotias Kate Upton on kuvattu kirmaamassa bikineissä Hamptonsin maisemissa elokuvansa kuvauksissa. Kate oli pukeutunut tuttuun tyyliinsä valkoisiin bikineihin, jotka näyttävät olevan hänen suosikkivärinsä.

Kate Upton tapaili aiemmin baseball-pelaaja Justin Verlanderia. Detroit Tigers -joukkueen syöttäjä ja mallikurvitar nähtiin romanttisilla kävelyillä Detroitin kaupungissa viime kesänä. Sittemmin Upton yhdistettiin musiikkimoguli P. Diddyyn, jonka kanssa tämän kerrottiin suudelleen eräässä yökerhossa. Pari kiisti romanttiset välit yhdestä suusta.