Tässä uusi ihannevartalo: Kate Upton kirmaili bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kurvikaunotar Kate Upton kuvaa parhaillaan The Other Woman -elokuvaa Yhdysvalloissa, ja hänet on ikuistettu jo useaan otteeseen kuvauksissa bikineissä. Niiden lisäksi hän poseerasi äskettäin myös poikkeuksellisen rohkeissa alastonkuvissa.

Nyt 21-vuotias Kate Upton on kuvattu kirmaamassa bikineissä Hamptonsin maisemissa elokuvansa kuvauksissa. Kate oli pukeutunut tuttuun tyyliinsä valkoisiin bikineihin, jotka näyttävät olevan hänen suosikkivärinsä.

Kate Upton tapaili aiemmin baseball-pelaaja Justin Verlanderia. Detroit Tigers -joukkueen syöttäjä ja mallikurvitar nähtiin romanttisilla kävelyillä Detroitin kaupungissa viime kesänä. Sittemmin Upton yhdistettiin musiikkimoguli P. Diddyyn, jonka kanssa tämän kerrottiin suudelleen eräässä yökerhossa. Pari kiisti romanttiset välit yhdestä suusta.

Uusimmat