Raju väite: Michael Jackson oli rutiköyhä: ”Siinä ei ollut mitään järkeä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kolme vuotta sitten edesmennyt popin suurtähti Michael Jackson nousee edelleen usein otsikoihin paljastusten myötä. Taannoin tähden tytär Paris Jackson kiidätettiin sairaalaan itsemurhayrityksen seurauksena. Sittemmin hänen tilanteensa on jo parantunut.

Nyt AEG Live -ohjelmatoimiston toimitusjohtaja Randy Phillips on esittänyt hurjan väitteen ollessaan todistajana tähden kuolemaan liittyvässä oikeudenkäynnissä Los Angelesissa. Daily Mail -lehden mukaan mies kertoi tähden olleen ennen This Is It -kiertueen suunnittelua rutiköyhä. Phillips kuvaili tavanneensa laulajan hotellihuoneessa, jossa Jackson paljasti tälle elävänsä kuin kulkurit.

– Tunsin oloni todella pahaksi, sillä tämä uskomaton tähti oli pisteessä jossa hän ei voinut ostaa itselleen taloa kaikilla ansaitsemillaan rahoilla. Siinä ei ollut mitään järkeä, Randy Phillips kertoi.

Randy Phillipsin mukaan tämä oli ensimmäinen kerta, kun Jackson paljasti syyn sille miksi hän halusi palata takaisin keikkalavoille. Mies myös kertoi valamiehistölle laulajan olleen ennen kuolemaansa sivistynyt liikemies, eikä lääkehöyryinen esiintyjä, jollaiseksi häntä oikesistuntojen aikana on kuvailtu.

Oikeustaistelua käydään, sillä Jacksonin lapset ja hänen äitinsä vaativat keikkapromoottori AEG Liveltä jättikorvauksia. Heidän mukaansa promoottorien toimet johtivat tähden ennenaikaiseen kuolemaan.