Jenny McCarthyn salaattimainos tihkuu seksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Jim Carreyn ex-vaimona tunnettu Jenny McCarthy elää nykyisin sinkkuna. 40-vuotias Playboy-julkkiskaunotar on viihtynyt viime aikoina kovasti sekä Hollywoodin pintapiireissä että näyttävissä mainos- ja mallikuvissa.

Nyt Jenny McCarthy nähdään mainostamassa salaattia seksikkäässä kampanjassa. Mainos on osa Carl’s Jr -pikaruokaketjun tuoreinta Forget You’re Eating Salad -kampanjaa. Samainen yritys on aiemminkin onnistunut säväyttämään seksikkäillä mainoksillaan, jossa on poseerannut sankka joukko julkkiskaunottaria.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Playboy-pupu poseerasi ensimmäisen kerran Playboy-lehden kansikuvassa vuonna 1993. Lokakuun numerossa sulojaan esitellyt Jenny McCarthy sai silloin palkkioksi 20.000 dollaria, eli noin 16.000 euroa. Nainen on seurustellut muun muassa Ray Manzellan, John Mallory Asherin ja Jim Carreyn kanssa. Hän erosi hiljattain Chicago Bears -pelaaja Brian Urlacherista.