Uhkea tenniskaunotar bikineissä – seksikästä vai ei?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tennistähti Serena Williams on viihtynyt urheilu-uransa lisäksi kovasti myös paparazzien kuvissa, sillä kuvaajat seuraavat häntä minne meneekin. 31-vuotias tennistähti on nyt ehtinyt peliturnausten tiimellyksessä myös lomailemaan.

Miami Beachilla tämän viikon yhdessä ystäviensä kanssa lomaillut tenniskaunotar on nyt pulahtanut meren vilvoittaviin aaltoihin. Samalla kuvista nähdään miten lihaksikas urheilujatar hän todella onkaan.

Vuonna 1995 tennisuransa aloittanut Serena myöntää lehden haastattelussa, että on edelleen epävarma kehostaan, koska se ei edusta perinteistä hoikkaa naiskauneutta. Tähti tunnustaa joutuvansa edelleen teeskentelemään itsevarmaa astuessaan esimerkiksi punaiselle matolle paljastavassa asussa. Hän joutuu tarkkailemaan painoaan, jotta se ei lähde nousuun. Neito ei kuitenkaan aio viettää elämäänsä dieetillä.