Mullistava keksintö: Puhalla uimapatja täyteen sekunneissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kesän upeimpia kohokohtia ovat uintiretket joko uima-altaisiin tai meren tai järven rantaan. Yhteistä näille kaikille on, että niiden vesissä on mukava kellua uimapatjalla. Sellaisen puhaltaminen on kuitenkin usein yhtä tuskaa. Nyt ongelmaan on kuitenkin löytynyt apu.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

The Windcatcher on mullistava uutuuskeksintö, jonka avulla uimapatjan tai vaikkapa leirintäpatjan saa puhallettua täyteen ilmaa vain muutamassa sekunnissa ja ilman suuria ponnisteluja ja teknisiä pumppuja. Patjan salaisuus on sen erikoisessa suulakkeessa, joka voimistaa sisään menevän ilman määrää moninkertaiseksi.

Erikoiseksi suulakkeen tekee myös se, että huulet eivät missään vaiheessa koske itse tuotteeseen. Ihmepatjoja valmistava yritys on hakenut rahoitusta Kickstarter-verkkopalvelusta, ja yksittäisen tuotteen hinnaksi arvioidaan alkuvaiheessa noin 100 euroa.