Astetta rajumpi tamponimainos ihmetyttää – ei onnistuisi Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mainonnan ja markkinoinnin päätavoite on saada oikean kohderyhmän mieliin muistijälki sekä mainoksesta että mainostettavasta tuotteesta. Siinä tuore venäläinen tamponimainos kyllä onnistuu varsin mainiosti, mutta ehkä hieman kyseenalaisella tavalla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mainoksessa kaksi kaunotarta lähtee uimaan merelle, ja ilmeisesti molemmilla on kuukautiset käynnissä. Lopulta jättimäinen tappajahai hyökkää toisen naisen kimppuun ja lennättää hänet suussaan korkealle ilmaan. Toinen nainen taas saa jatkaa uimista kaikessa rauhassa. Hait kykenevät perinteisesti haistamaan veritipan suuressa määrässä vettä.

Suomessa näin rajua televisiomainosta tuskin saisi esittää, ainakaan parhaaseen katseluaikaan.