Jennifer vaihteeksi vaatteet päällä – näyttävät pallot huomattiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvalloissa isänpäivää juhlistettiin viime viikon sunnuntaina, mikä kirvoitti monista tähdistä irti lämpimiä twiittejä ja viestejä isilleen. Amerikkalainen fitness-tähti Jennifer Nicole Lee oli myös tuolloin juhlatunnelmissa.

Hänet ikuistettiin kadulla isälle tarkoitettujen onnittelupallojen kanssa. Julkkiskaunotar oli verhonnut muodokkaan vartalonsa tiukkoihin punaisiin housuihin ja mustaan toppiin. Jennifer on totuttu näkemään yleensä vähissä pukeissa, joten vaihteeksi hän päätti pitäytyä säädyllisissä tunnelmissa.

38-vuotias Jennifer Nicole Lee tunnetaan siitä, että monissa otoksissa hänen yllään nähdään minimittaiset bikinit, joista muodot ovat pursuamaisillaan ulos. Jokin aika sitten tähden valkoiset bikinit pettivät aalloissa, kun toinen olkain yllättäen irtosi. Jenniferin onnistui pelastaa tilanne viime hetkellä.