Suelyn Medeiros esitteli bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen mallikaunotar Suelyn Medeiros kertoo muotojensa olevansa sataprosenttisesti luomua. Hän kuuluu kurvikkaimpiin nouseviin julkkistähtiin, ja hän ei epäile esitellä muotojaan nettikuvissa.

Nyt Suelyn on ikuistettu nauttimassa rantalomastaan Yhdysvaltojen Kaliforniassa, jossa Suelyn paljasti bikinivartalonsa lisäksi myös jotain muuta. Hän nimittäin esitteli vatsansa, jonka perusteella neitokainen on parhaillaan raskaana. Medeiros hyväili vatsaansa useita kertoja ja näytti nauttivan olostaan rannalla.

Suelyn Medeiros kärähti vuonna 2011 rattijuopumuksesta ja hän sai tuntuvan rangaistuksen sekoilustaan. Suelyn sai kolmen vuoden ehdonalaisen tuomion, minkä lisäksi hänen piti maksaa lähes 2.000 dollarin sakko ja osallistua kolmekuukautiseen vieroitushoitoon. Mallineito on esiintynyt muun muassa R. Kellyn, Snoop Doggin ja Chris Brownin musiikkivideoilla sekä lukuisissa mainoksissa.