Suomalaisyhtyeeltä raju kuva Facebookiin – menikö yöllä liian lujaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset yhtyeet ovat kautta aikojen päätyneet tekemään ylilyöntejä varsinkin juhannuksen tienoilla, sillä kotisivuilla on vuosien varrella nähty monenlaisia nakukuvia ja muita hieman kyseenalaisia tempauksia. Usein kuvat ovat kadonneet verkosta aamun tunteina.

Nyt tähän joukkoon on liittynyt myös uraansa parhaillaan lopetteleva PMMP, joka on julkaissut yön aikana Facebook-sivuillaan K18-kuvan miehen sukuelimestä. Kuva on julkaistu verkossa noin neljän aikaan aamuyöllä, kun juhannuskeikan jatkot ovat olleet vauhdikkaimmillaan.

Kuva löytyy yhä edelleen PMMP-yhtyeen Facebook-sivuilta, mutta taitaa kadota sieltä lähiaikoina. Alastomuutta esittävä kuva on nimittäin myös yhteisöpalvelun sääntöjen vastainen. Vielä ei ole tiedossa kuka kuvassa poseeraa. PÄIVITYS: Kuva poistettiin kello 10.24.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook