PSY yllättää – tekee musiikkia Queen-tähden kanssa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Eteläkorealainen PSY nousi maailmanmaineeseen viime vuonna Gagnam Style -kappaleellaan. Hitille seurasi jatkoa Gentleman-kappaleella, joka ei ole noussut lähellekään yhtä suureksi menestykseksi. Nyt PSY:n tulevaisuudensuunnitelmista on saatu yllättävää tietoa.

The Sun -lehden mukaan artisti on nimittäin lyönyt hynttyyt yhteen Queen-kitaristi Brian Mayn kanssa. PSY on aiemmin kertonut olevansa suuri Queen-fani, ja hän laskee yhtyeen suurimmaksi vaikutuksekseen. Kaksikko tapasi taannoin, ja korealaismuusikko oli iloinen kohdatessaan lapsuuden idolinsa.

– Olin aika hermostunut tavatessani hänet. Tyypillä on ollut 1,6 miljardia katselukertaa YouTubessa. Kävi ilmi, että hän oli myös melko hermostunut. Joten vain istuimme siinä ja tuijotimme toisiamme hetken, Brian May kertoo kaksikon ensitapaamisesta.

Parivaljakon kerrotaan työskentelevän yhdessä Brian Mayn tekemän kappaleen parissa. Kappaletta tarjottiin alunperin Ison-Britannian The Voice -sarjassa menestyneelle Kerry Ellisille, mutta PSY on nyt varmistunut kappaleen todelliseksi esittäjäksi. Vielä ei ole selvillä, milloin kaksikon voimat yhdistänyt kappale valmistuu.