Unelmien kylpyamme – tällainen design-ihme kruunaisi kodin kuin kodin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sisustuksen trendit ovat aikojen saatossa vaihdelleet hyvinkin paljon, mutta esimerkiksi kylpyhuoneen sisustuksessa ei ole tapahtunut kovin merkittäviä muutoksia. Nyt verkossa esitellään kuitenkin 2000-luvun kylpyamme, joka kruunaisi kodin kuin kodin.

Kyseessä on hiilikuidusta valmistettu Vessel-niminen kylpyamme, joka rikkoo kaikki aikaisemmat tyylit. Brittiläisen SplinterWorks-yrityksen suunnittelema tuote on nimittäin tehty riippumaton muotoiseksi ja ilmassa roikkuvaksi.

Näyttävä design-amme on kiinni vain päistään seinissä, mutta kykenee kuitenkin kannattelemaan kylpijänsä. Hiilikuidun ansiosta se on eristetty paremmin kuin tavanomaiset ammeet, joten vesi pysyy siinä pidempään halutun lämpöisenä. Mustan lisäksi Vesseliä saa myös hopeisena, pronssisena ja pinkkinä.