Lentonäytös päättyi katastrofiin – kone putosi yleisön eteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla järjestetään vuosittain tuhansia lentonäytöksiä, joissa esitellään lentolaitteiden ja lentäjien kykyjä yleisölle. Suositut tapahtumat koituvat aika ajoin myös joidenkin esiintyjien kohtaloksi.

20130623-013005.jpg

Nyt erittäin valitettava lento-onnettomuus on tapahtunut Daytonissa Yhdysvalloissa, jossa kaksitasoinen taitolentokone putosi yllättäen yleisön silmien eteen kesken esityksen. Lentäjä ja lentokoneen siivellä kävelyä esitellyt stunt-nainen menehtyivät turmassa heti, Dayton Daily News raportoi.

Turman syy on vielä epäselvä, mutta lentäjän ohjausvirhettä ei ole ainakaan suljettu vielä pois. Tapaus tallentui videolle, josta tutkijat pystyvät päättelemään ainakin alustavasti turman syytä.