Liian niukat shortsit koituivat kohtaloksi – strippari poliisin haaviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salakuljetuksen tärkein sääntö on pitää salakuljetettavat tuotteet piilossa muiden silmiltä. Joskus se voi kuitenkin olla liikaa vaadittu, erityisesti jos siviiliammattina on vähäpukeisena esiintyminen ja vaatteiden riisuminen.

Tämän sai kokea karvaasti eräs 20-vuotias stripparinainen, jonka hallusta löydettiin peräti 47 pakettia heroiinia Springfieldissä, Yhdysvalloissa. Nainen oli liftaamassa kotiinsa työillan jälkeen, kun häntä kyydinnyt nainen ajoin päin punaisia liikennevaloja. Poliisi huomasi rikkeen ja pysäytti auton, MassLive raportoi.

Tämän jälkeen poliisi huomasi, että auton matkustajana olleen parikymppisen naisen vaatteiden alta pilkotti jotain outoa. Pian selvisi, että stripparin shortseista oli valahtanut ulos heroiinipaketteja. Poliisin yllätys oli melkoinen, kun naisen hallusta löytyi lopulta 47 huumepakettia. Tapaus paljastui, koska shortsit olivat liian pienet pitääkseen piilossa tällaista määrää huumeita. Nyt naista odottaa oikeudenkäynti.