Nainen ajoi kaatokännissä – auto poikaystävän hautaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rattijuoppojen edesottamukset hakevat usein vertaistaan, sillä autolla voi saada juovuspäissään aikaan pahaa jälkeä. Nyt eräs amerikkalainen nainen on onnistunut toilailemaan kaahaamalla vahvassa humalassa autonsa poikaystävänsä hautaan.

Newyorkilainen nainen oli päättänyt istahtaa vuoden 2001 Chrysler Sebringin ratin taakse, vaikka oli nauttinut runsaasti alkoholia. Hän päätti suunnata autollaan vuonna 2008 kuolleen poikaystävänsä hautapaikalle. Hän ei kuitenkaan jättänyt autoa parkkipaikalle, vaan ohjasi sen suoraan haudalle.

Lopulta auto törmäsi hautaan Staten Islandilla sijaitsevalla hautausmaalla. Nainen puhalsi 2,4 promillea. Hänen edesmennyt poikaystävänsä murhattiin vuonna 2008, kun hänen epäiltiin antaneen tietoja rikoksista FBI:lle, Huffington Post raportoi.