Parkkipirkko vankilaan – jakoi perusteettomia sakkoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pysäköinninvalvoja, eli kansankielellä parkkipirkko, on yksi vihatummista ammateista joka puolella maailmaa. Yhteenotot ”asiakkaiden” kanssa ovat heille arkipäivää, sillä usein sakkojen perusteista ja aiheellisuudesta voidaan olla eri mieltä.

Näin kävi myös Britanniassa, jossa eräs parkkipirkko jakeli sakkoja perusteettomasti. Manchesterin liepeillä sijaitsevassa Salfordissa työskennellyt pysäköinninvalvoja otti kohteekseen koulun eteen pysäköidyt autot ja ryhtyi jakamaan niille sakkoja. Kyseessä ei kuitenkaan ollut sakkopaikka, ja kaksi sakotettua teki sakoistaan valitukset.

Jälkiään peitelläkseen parkkipirkko ryhtyi lopulta punomaan valheiden verkkoa, jolla hän yritti perustella sakkojen antamista. Hän lähetti sakottamistaan autoista valokuvat, jotka osoittautuivat kuitenkin väärennetyiksi. Asian paljastuttua kaupunki antoi naiselle potkut ja syyttäjä vei tapauksen oikeuteen. Tuomioistuimessa parkkipirkko tuomittiin todisteiden väärentämisestä neljäksi kuukaudeksi vankilaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.