Skandaali: Televisiotähti majoitettiin tähän James Gandolfinin kuolinhuoneeseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmaa kohtasi aiemmin tällä viikolla suru-uutinen, kun Sopranos-televisiosarjasta tuttu näyttelijä James Gandolfini menehtyi keskiviikkona sydänkohtaukseen italialaisen hotellin sviitissä. Hotelli ei aikaillut kalliin sviitin käytössä, mikä on nyt aiheuttanut skandaalin.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

New Yorkin pormestari Andrew Cuomon tyttöystävä, The Food Network -kanavan tähti Sandra Lee, on nimittäin parhaillaan Italiassa, ja Boscolo Exedra Roma -luksushotelli majoitti hänet samaan sviittiin, jonka kylpyhuoneessa Gandolfini oli edellisenä päivänä saanut kohtalokkaan sydänkohtauksensa, New York Post raportoi.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Tieto edellisen päivän surullisista tapahtumista kantautui lopulta myös Leen korviin, ja hän oli luonnollisestikin pyöristynyt tilanteesta. Pormestarin tyttöystävä pakkasi välittömästi tavaransa ja muutti toiseen hotelliin. Hotellin toimintaa on nyt ihmetelty laajasti, sillä esimerkiksi Whitney Houstonin kuoltua Beverly Hills Hilton otti kuolinhuoneen pois käytöstä pitkäksi aikaa.