Kimi Räikkönen juhli Suomessa – kuva päätyi julkisuuteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen F1-kuljettaja Kimi Räikkönen on nykyisin harvakseltaan mediassa juhlimisensa merkeissä, sillä autourheilun kuninkuusluokan supertähti bilettää yleensä julkisuudelta piilossa. Nyt asiassa on kuitenkin nähty piristävä poikkeus.

Metropoli.net raportoi tänään kuinka Kimi Räikköinen oli julkaissut Facebook-sivuillaan kuvan kesäisistä bileistään. Kuvassa Kimi ystävineen nähdään nautiskelemassa aurinkoisesta kesäkelistä huvijahdin vieressä laiturilla. Katso kuva Metropoli.netin verkkosivuilta tästä linkistä.

Tavallisesta juhlimisesta kuva poikkeaa huvijahdin lisäksi myös siten, että miljonääri on hankkinut bileisiinsä oman olutkärryn. Kimin juhliminen ei jatku Suomessa kovin pitkään, sillä jo alkaneella viikolla tie vie jälleen formularadoille ja kohti ensi viikonlopun F1-osakilpailua.