Playboy-povipommi pilaili kulissien takana – kamera tallensi kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Jim Carreyn ex-vaimona tunnettu Jenny McCarthy elää nykyisin sinkkuna. 40-vuotias Playboy-julkkiskaunotar on viihtynyt viime aikoina kovasti sekä Hollywoodin pintapiireissä että näyttävissä mainos- ja mallikuvissa. Äskettäin hän tähditti kuitenkin salaattimainosta.

Kyseessä oli osa Carl’s Jr -pikaruokaketjun tuoreinta Forget You’re Eating Salad -kampanjaa, jossa ei seksikkyyttä säästelty. Nyt verkossa on julkaistu kuvamateriaalia mainoskuvausten kulissien takaa. Otoksissa rintava Jenny nähdään muun muassa hassuttelemassa salaatillaan.

Jenny McCarthy poseerasi ensimmäisen kerran Playboy-lehden kansikuvassa vuonna 1993. Lokakuun numerossa sulojaan esitellyt Jenny McCarthy sai silloin palkkioksi 20.000 dollaria, eli noin 16.000 euroa. Nainen on seurustellut muun muassa Ray Manzellan, John Mallory Asherin ja Jim Carreyn kanssa. Hän erosi hiljattain Chicago Bears -pelaaja Brian Urlacherista.