Rihanna tyrmistytti jälleen – julkaisi huumekuvan netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popin supertähti Rihanna raivostutti taannoin hollantilaiset faninsa, sillä hän saapui paikallisen keikkapaikan lavalle tuntikausia myöhässä. Samanlainen tilanne tapahtui laulajattaren keikalla Walesissa, kun Rihanna nousi esiintymislavalle kaksi tuntia myöhässä.

Myöhästelystä on muodostumassa 25-vuotiaalle tähdelle jatkuva ongelma, ja alituisen myöhästelyn uskotaan johtuvan rankasta biletyksestä. Nyt asialle on tullut jälleen vahvistusta, kun Rihanna julkaisi Twitter-blogissaan uuden huumekuvan. Siinä hän poseeraa kameralle Amsterdamissa kaksi valtavaa huumesätkää suussaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Taannoisella floppikeikallaan Hollannissa Rihanna yritti lepytellä kansaa seksikkäällä liikkeellä ja vetäisi lavalla sylitanssin miesfanille. Tästä ei kuitenkaan ollut apua, sillä myös Antwerpin keikka sujui seuraavana päivänä samoissa tunnelmissa. Rihanna saapuu samaisella kiertueellaan Suomeen 28. heinäkuuta. Toivottavasti silloin neitokainen kykenee esiintymään ajallaan.