Suomalaispyöräilijän siilivideosta Facebook-hitti: ”Tätä ne tekevät aamuseitsemältä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Siilien elämästä tiedetään normaalisti varsin vähän, koska yleensä ne karttavat ihmisten ilmoille tulemista ja ihmisen nähdessään puolustautuvat nopeasti menemällä tiiviille kerälle. Poikkeus kuitenkin vahvistaa säännön, ja nyt sellainen leviää nopeasti Facebookissa.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Kyseessä on Oulussa pyöräretkellä eteen tullut näky, joka ei ole aivan jokapäiväinen. Siili ei nimittäin pelännyt lainkaan ihmisiä, vaan aamuseitsemältä se näytti keskittävän kaiken tarmonsa tyhjään tölkkiin. Katso video Facebookista tästä.

Pieni piikkieläin työnteli ansiokkaasti tölkkiä edellään sekä tiellä että nurmikolla, ja leikin jälkeen näytti vielä luovan tölkkiin yhden vihaisen katseen. Kuvaajasta siili ei sen sijaan välittänyt lainkaan.