Yököttävää vai ihanaa? Rocktähtien hiuskiehkurat tekevät hyvää

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman menestyneimpiin lukeutuva rockyhtye The Rolling Stones on kiertänyt viime vuosinakin aktiivisesti maailmaa, joten bändin jäsenet ovat viettäneet kiertue-elämää jo kymmenien vuosien ajan. Nyt yhtye myy omaisuuttaan huutokaupassa.

Myynnissä on myös tosifanin unelma, eli legendaaristen rock-muusikkojen hiuskiehkuroita. Lontoolaishuutokaupassa myynnissä olevat hiukset menevätkin todennäköisesti kuin kuumille kiville. Aivan ilmaiseksi The Rolling Stones -kutrit eivät kuitenkaan irtoa, sillä esimerkiksi Mick Jaggerin hiuskiehkuran 1960-luvulta odotetaan myyvän 1.770 – 2.350 eurolla, Daily Mail uutisoi.

Keith Richardsin hiuskuontalo taas ei herättänyt niinkään kovia ostohimoja, sillä pätkä kitaristin hiuksia myytiin juuri huomattavasti halvemmalla. Richardsin hiuksia myytiin 1.060 eurolla. Huutokaupan tuotot tullaan lahjoittamaan Changing Faces -hyväntekeväisyysjärjestölle, joka tukee epämuodostumista kärsiviä ihmisiä.

Brittiläiseen Rolling Stones -yhtyeeseen kuuluvat laulaja Mick Jagger, kitaristi Keith Richards, rumpali Charlie Watts ja kitaristi Ron Wood. Yhtyeessä ovat soittaneet vuosien mittaan myös muun muassa muusikko Brian Jones, Mick Taylor ja Bill Wyman. Bändi on ollut 1960-luvulta lähtien rock-kansan suosiossa. Se tunnetaan hiteistään (I Can’t Get No) Satisfaction, It’s All Over Now ja Anybody Seen My Baby. Yhtye julkaisi viime vuonna uuden GRRR!-kokoelmalevyn, jolla kuultiin myös kaksi uutta kappaletta.