Vessan imukuppia voi käyttää näinkin luovasti – metrossa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruuhkaisissa julkisen liikenteen välineissä oleminen on tunnetusti melko ahdistava kokemus. Ahtaat tilat ja istumapaikkojen vähyys ajaa ihmiset välillä erikoisiin ratkaisuihin. Nyt yksi niistä on saatu tallennettua.

Newyorkilainen bloggaaja Gothamist julkaisi blogissaan erikoisen kuvan metrolla matkustavasta naisesta. Kuvassa nainen on melko täydessä metrovaunussa Tokiossa, jossa kuitenkin olisi ollut tilaa tarttua läheiseen tankoon tukea varten. Neitokainen keksi kuitenkin oman ratkaisunsa mahdolliseen tilaongelmaan ottamalla mukaansa vessassa käytettävän imukupin.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit

Gothamist-blogisti kirjoittaa meidän kaikkien voivan oppia jotain kuvassa näkyvältä naiselta. Hän nimittäin antoi vessan imukupille täysin uuden merkityksen. Japanissa kuva on aiheuttanut ristiriitaisia tunteita aina kekseliäisyyden arvostamisesta hygieenisyyden epäilemiseen, Rocket News 24 uutisoi.