Tämä on pettäjien suosikkipaikka seksisessiolle: ”Kiinnijäämisriski ilmeinen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhteinen yö hotellihuoneessa tai pikapano työpaikalla ovat yleisimmät pettämiseen liittyvät stereotypiat. Kun Victoria Milan kysyi omilta käyttäjiltään, missä he todellisuudessa kohtaavat salarakkaansa kanssa, paljastui auton takapenkki suositummaksi kutupaikaksi.

Varatuille tarkoitettu treffisivusto Victoria Milan kysyi käyttäjiltään, missä he mieluiten toteuttavat uskottomuuttaan. Toisin kuin olisi voinut olettaa, lähes 40 prosenttia sekä miehistä että naiset suosivat auton takapenkkiä.

Auton voi pysäköidä lemmenleikkejä varten lähes minne tahansa, ja seksi autossa lisää myös jännitystä, sillä kiinnijäämisriski ulkopuolisille on esimerkiksi parkkipaikoilla ilmeinen.

– Asiakkaamme eivät etsi salasuhteiltaan pelkästään seksiä, vaan myös intohimoa ja jännitystä. Spontaani seksisessio auton takapenkillä on juuri se, mitä käyttäjämme hakevat, kertoo Victoria Milanin perustaja Sigurd Vedal.

Seksisuhteensa paljastumista pelkäävät luottavat kyselyn mukaan edelleen eniten hotellihuoneen luomaan turvaan. Silti kolmasosa Victoria Milanin suomalaiskäyttäjistä pitää autoa myös turvallisimpana paikkana pettämiselle.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.