F1-tähti kuvattiin rannalla – tiukat uikkarit tarjosivat liikaa nähtävää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formulamaailman tähdet nousevat vain harvoin viihdelehtien tähdiksi. Eniten noteerattuja F1-kuljettajia ovat viime vuosina olleet kansainvälisesti muun muassa Kimi Räikkönen ja Lewis Hamilton. Nyt myös formulatähti Giancarlo Fisichella on päässyt paparazzikuviin.

Giancarlo Fisichella kuvattiin nimittäin aurinkolomallaan Sardiniassa yhdessä vaimonsa Lunan ja tyttärensä Carlottan kanssa. Kuvat eivät tosin ole Fisichellalle kovin imartelevia, sillä hän oli pukeutunut uimarannalle hieman vähemmän tyylikkäisiin uimahousuihin.

40-vuotias italialainen Giancarlo Fisichella tuli suomalaisillekin tunnetuksi F1-kuljettajana, joka kilpaili autourheilun kuninkuusluokassa useissa eri talleissa ja voitti kolme osakilpailua. Nykyisin Fisichella ohjastaa nelipyöräisiä GT2-luokassa. Luna-vaimonsa kanssa Fisichellalla on kolme lasta; Carlotta, Christopher ja Carolina.