Justin Bieberin fanit aivan kuutamolla – voiko tämä olla totta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin teini-idoli Justin Bieber on ollut jo pitkään toistuvasti otsikoissa erilaisten toilailujensa merkeissä. Häntä odottaa parhaillaan useampikin oikeusjuttu, mutta silti nuorukaisen fanaattiset fanit seisovat tiiviisti hänen takanaan.

19-vuotiaan Bieberin fanit, niin sanotut Belieberit, ovat miljoonia nuoria tyttöjä, jotka palvovat maata supertähden jalkojen alla. Välillä fanitus on mennyt jo naurettavuuksiin, ja nyt televisiotähti Jimmy Kimmel on osoittanut ohjelmassaan miten ”pihalla” Bieberin fanit todellisuudessa ovat.

Kimmelin ohjelmassa esitettiin videoinsertti, jossa haastateltiin laulajan faneja hänen konserttinsa yhteydessä. Fanien mielestä ei ole lainkaan ihmeellistä, että Bieberin uudessa ökyautossa on ”hyljevauvojen” nahasta tehdyt renkaat. Myös vastaukset muihin kysymyksiin kertovat odottamattoman paljon Bieber-faneista.