Kirsty Maclaren nautti lomastaan täysin rinnoin – ja sen huomasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urheilutähtien tyttöystävistä ja vaimoista on tullut viime vuosina kokonaan uusi julkkisten kasti, ja erityisesti Britanniassa nämä WAG-nimityksen saaneet kaunottaret ovat nykyisin kovasti otsikoissa. Eräs tuoreimmista WAG-kaunottarista on Darren Bentin tuore vaimo Kirsty Maclaren.

29-vuotias futistähti viettää parhaillaan kuherruskuukauttaan Barbadoksella vaimonsa Kirsty Maclarenin kanssa. Pariskunnan lomapäivät ovat sujuneen aurinkoisissa merkeissä niin rannalla kuin meren aalloissakin. Seurana on nähty myös pienikokoinen apina.

Darren Bent pelaa Aston Villa -joukkueessa. Hän meni vaimonsa Kirsty Maclarenin kanssa naimisiin kesäkuun lopussa, joten liitto on varsin tuore. Pari on häämatkansa aikana ikuistettu moniin lemmekkäisiin otoksiin.