Nicki Minaj näyttelee Cameron Diazin uudessa elokuvassa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Musiikkiuransa ohella American Idol -sarjan tuomariston jäsenenä tunnetuksi tullut Nicki Minaj on saanut maineen viihdemaailman rääväsuuna, joka solvaa julkkiksia Twitter-blogissaan. Taannoin hän paljasti joutuneensa itsekin nuoruudessaan koulukiusaamisen uhriksi.

Nyt 30-vuotias räppäri aikoo tehdä uuden aluevaltauksen ja kokeilla siipiään näyttelijänä. Hollywood Reporter -verkkosivuston mukaan Nicki Minaj tekee valkokangasdebyyttinsä todennäköisesti Cameron Diazin tähdittämässä The Other Woman -komediassa.

Elokuva kertoo Diazin esittämästä naisesta, joka huomaa olevansa tapailemansa miehen ”toinen nainen”. Hän alkaa suunnittelemaan miehen vaimon kanssa kostoa, mutta huomaa miehellä olevan useita muitakin rakastajattaria. Nicki Minajia kaavaillaan Cameron Diazin hahmon suorasanaiseksi avustajaksi. Elokuvassa nähdään myös mallikaunotar Kate Upton.

Nicki Minaj on jo aiemmin paljastanut kasvaneensa keskellä väkivaltaa, sillä hänen isä oli alkoholisti, joka pahoinpiteli Minajin äitiä toistuvasti. Naisesta tuli koulukiusaamisen myötä itsetietoinen tyttö, joka ei antanut kiusaajien liikuttaa hänen elämäänsä suuntaan tai toiseen. Hän ei anna negatiivisille voimille sijaa tänäkään päivänä, vaikka kohtaa suuresti arvostelevia kirjoituksia esimerkiksi internetissä.