Whitney Houstonin tytär aloitti kuntoilun – hyvältä näyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Edesmenneen laulaja Whitney Houstonin tytär Bobbi Kristina on ollut äitinsä kuoleman jälkeen tiuhaan tahtiin otsikoissa. Hän kihlautui velipuolensa Nick Gordonin kanssa ja erosi tästä marraskuussa, mutta on sittemmin palannut takaisin yhteen.

Äskettäin laulajalegendan 20-vuotias tytär sai häädön Georgian osavaltiossa, Alpharettassa, sijaitsevasta kodistaan meluhaitan ja naapureiden valitusten takia. Nyt moniongelmainen Bobbi on viimein ottanut itseään niskasta kiinni ja aloittanut kuntoilun. Ainakin eilisten kuvien perusteella kuntoilu on tuottnanut jo tulosta. Nick oli Bobbin seurana treenisessiossa.

Supersuosittu menestyslaulaja Whitney Houston kuoli vain 48-vuotiaana kamppailtuaan useita vuosia kokaiini- ja crack-riippuvuuden kanssa. Myös Bobbi Kristinan isällä Bobby Brownilla on ollut ongelmia päihteiden kanssa, joka lopulta johti hänen ja Whitneyn avioeroon vuonna 2007. Brown kirjautui viime elokuussa katkaisuhoitoon alkoholismin vuoksi, mutta lopetti hoidon vain kolmen viikon jälkeen.