Johnny Depp paljasti – rooliasu aina mukana matkoilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kesäkuun alussa viisikymmentä vuotta täyttänyt Hollywoodin näyttelijäkomistus ja naisten märkä päiväuni Johnny Depp muistetaan etenkin merirosvoroolistaan elokuvassa Pirates of the Caribbean.

Nyt naisille on luvassa loistouutisia, sillä neitokaiset voivat tavata Jack Sparrow’n siellä minne ikinä Johnny Depp matkaakin. Depp on nimittäin paljastanut ottavansa Jack Sparrow’n rooliasun aina matkalle mukaan – ihan varmuuden vuoksi.

Mies kertoi E! Newsille antamassaan haastattelussa, että joskus hän esimerkiksi vierailee paikallisissa lastensairaaloissa tekemässä yllätysnumeroita ja tällöin merirosvoasu on tuikitarpeellinen.

Johnny Depp nousi kuuluisuuteen debyyttielokuvastaan Painajainen Elm Streetillä vuonna 1984. Mies paljasti hiljattain, että hänen vasen silmänsä on ollut lähes sokea syntymästä saakka. Johnny Depp tunnetaan näyttelijäuran lisäksi myös muusikkotaustastaan sekä omintakeisesta tyylistään.