Katy Perry palasi TAAS poptähden kainaloon – ihastus ei ota loppuakseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuten Hollywoodin julkkismaailmaan kuuluu, on ainakin alle kolmekymppisten tähtien suhdekiemurat monille hepreaa. Julkkisdeittailun uusissa käänteissä ei yksinkertaisesti pysy perässä. Laulaja Katy Perry ei tee poikkeusta sääntöön, sillä naisen kerrotaan jälleen tapailevan iki-ihastustaan John Mayeria.

Vasta äskettäin Katy Perryn kerrottiin piirittäneen vampyyrielokuvien komistusta ja hyvää ystäväänsä Robert Pattinsonia. Sitä ennen nainen yhdistettiin Hollywoodin elokuva-agentti Michael Kivesiin. Neitokainen on kuitenkin lähipiirinsä mukaan ollut koko aika eniten ihastunut entiseen on-off -poikaystäväänsä John Mayeriin.

Nyt Katy Perryn ja John Mayerin kerrotaan palanneen yhteen. Heidät on nähty Hollyscoopin mukaan ”hullun rakastuneina” treffeillä New Yorkissa. Lähteen mukaan Katyn mustasukkaisuus aiheutti pariskunnan aiemman eron, mutta John on päässyt asiasta yli ja on tekstaillut laulajalle lähiaikoina lähes päivittäin sekä lähettänyt naiselle kukkia ja lahjoja. He ovat myös nukkuneet yhdessä.

Vasta talvella huhuttiin John Mayerin suunnittelevan Katy Perryn kosimista, mutta sitten suhde kaatui mustasukkaisuusongelmiin. Poplaulaja John Mayer tunnetaan eräänlaisena naistenmiehenä, sillä hänen tiedetään deittailleen monia viihdemaailman kaunottaria. 28-vuotias Katy Perry on jo toipunut erostaan Russell Brandin kanssa, ja hänenkin sanotaan haluavan jo sitoutua vakavasti.