Kirsty Maclaren käänsi katseet – jättirintoja ei voinut olla huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallotähti Darren Bent avioitui äskettäin Kirsty Maclarenin kanssa, ja vaimosta tuli heti seurattu WAG, eli urheilutähden vaimo. Pariskunta on viettänyt kuherruskuukauttaa viime päivinä Barbadoksella, jossa myös paparazzit ovat heidät ikuistaneet lähes päivittäin.

Nyt 29-vuotias futistähti ja tuore vaimo Kirsty Maclaren on jälleen ikuistettu hellissä tunnelmissa meren aalloissa. Kirsty tosin käänsi katseet myös rannalla, sillä hänen uhkeat muotonsa eivät varmasti jäänee ainakaan yhdeltäkään mieheltä huomaamatta.

Darren Bent pelaa Aston Villa -joukkueessa. Hän meni vaimonsa Kirsty Maclarenin kanssa naimisiin kesäkuun lopussa, joten liitto on varsin tuore. Pari on häämatkansa aikana ikuistettu moniin lemmekkäisiin otoksiin.