Hämmentävä näky kuvattiin rannalla – autot kaahailivat meressä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet muistavat James Bond -elokuvan, jossa salainen agentti kaahasi autollaan mereen. Siellä auto muuttui napin painalluksella sukellusveneeksi. Vuosikymmenten varrella maailmalla on lanseerattu myös lukuisia amfibioautoja, jotka kulkevat maantien lisäksi myös vedessä.

Nyt Miami Beachilla on kuvattu erikoinen näky, joka oli ilmeisesti automerkin mainostempaus. Useat ulkoisesti varsin tavallisen näköistä pienikokoista henkilöautoa suuntasi nimittäin mereen, jossa ne ”kaahailivat” vauhdikkaasti ja näyttävästi.

Mazda toi vuonna 2008 markkinoille MX5-malliinsa perustuvan Aquada-auton, joka on niin ikään amfibio. Vedessä auto kulkee noin 35 kilometrin tuntinopeudella. Auto muuttuu jamesbondmaisesti vesikäyttöön soveltuvaksi napin painalluksella.