Lady Gagan isä raivostui tarkastajalle – avautui Twitterissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Lady Gagan isän italialainen ravintola pääsi taannoin otsikoihin, kun laulajattaren uutisoitiin lihoneen yli kymmenen kiloa syömällä herkkuruokia kyseisessä paikassa. Sittemmin poppari laihdutti liikakilonsa.

Nyt Lady Gagan isän ravintola on joutunut uutisotsikoihin negatiivisessa mielessä. Newyorkilainen ruokapaikka sai nimittäin huonot arvostelut hygieniansa osalta. Joe Germanotta ei voinut pitää suuttumustaan sisällään, vaan kirjoitti asiasta Twitter-blogiinsa.

– Hieno tarina New Yorkin edistyksestä, rahasta ja korruptiosta. Meillä oli yksi huono peruna 40 hyvän perunan joukossa. Sitä ei tarjottu asiakkaalle, se oli raaka, ja kun tarkastaja löysi sen, heitimme sen pois. Kuinka monia huonoja vihanneksia te heitätte pois? Kirjoitti Lady Gagan isä.

– Siltikin tarkastaja antoi meille 7 miinuspistettä roskakorissa olleesta huonosta perunasta. Se vaikutti terveyssäädöksiin, ja laski meidät A-tasolta B-tasolle. Tarkastaja sanoi, että se oli meidän valintamme.

Miehen mukaan tuomio oli julma, uutisoi Female First -sivusto. Lady Gaga ei ole vielä kommentoinut tilannetta julkisesti. Hänen tiedetään rakastavan isänsä ravintolan pizzaa ja pastaa, mikä aiheuttikin hänen taannoisen lihomisensa.