Mersukuskin loistopysäköinti ihmetytti Pohjanmaalla – eikö muuta paikkaa löytynyt?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat viime aikoina ihmetelleet usein autoilijoiden erikoisia ja joskus jopa varsin luovia pysäköintejä. Äskettäin eräs tunnettu yrittäjä myönsi käyttävänsä aina kaksi ruutua, jossa hänen arvokasta autoaan ei kolhittaisi muiden autojen ovilla.

Kuva: Stara
Kuva: Stara

Verkkossa on usein julkaistu valokuvia suomalaisten autoilijoiden huippusuorituksista. Tuorein tällainen kuva ikuistettiin tänään iltapäivällä Pohjanmaalla, Jalasjärvellä sijaitsevan Juustoportin pysäköintialueella, jossa musta Mercedes-Benz oli pysäköitynä keskelle pääovesta pyörätielle johtavaa suojatietä.

Ohikulkijat naureskelivat suoritukselle ääneen, sillä pysäköinti aiheutti hilpeyttä Juustoportin asiakkaiden keskuudessa. Eräs iäkkäämpi herra huomasi mainita myös, että naureskelun kohteena oli nimenomaan mersukuskin auto.

Kuva: Stara
Kuva: Stara

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.