Michael Jackson jakoi 100 dollarin seteleitä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kaikkien aikojen menestyneimpiin poptähtiin lukeutunut Michael Jackson rikkoi eläessään monet rajat niin popmusiikin kuin myös viihdetyöstä saatavien tienestien saralla. Olikin monia faneja ihmetyttävä fakta, kun kuoleman jälkeen hänen uutisoitiin olleen puilla paljailla.

Parhaillaan on menossa oikeudenkäynti, jossa käsitellään tähden kuolemaan johtaneita tapahtumia. Popparin veljenpoika TJ Jackson on nyt kertonut oikeudessa Michael Jacksonin anteliaisuudesta. Hänen mukaansa tähti osoitti jatkuvasti hyväntahtoisuutta työntekijöitään kohtaan ja jakoi sadan dollarin seteleitä tuntemattomille, uutisoi TMZ-sivusto.

Sittemmin monet uutislähteet ovat raportoineet, että Jacksonilla oli kuollessaan mittavat velat. Tämä ei kuitenkaan ole täysi totuus hänen vaiheistaan, sillä kuolinpesällä on olemassa varoja, joilla turvataan popparin lasten tulevaisuus.