Miranda Kerr pukeutui vain Australian lippuun – katso kuva

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Victoria’s Secretin mallina tunnetuksi tullut Miranda Kerr tarjosi äskettäin kuvaajille silmäniloa Kore Organics -meikkibrändin kuvauksissa. Neitokaisen pusero valahti alas ja paljasti hänen rintansa. Miranda lopetti taannoin työsuhteensa Victoria’s Secretin kanssa, mutta se ei ole uraa hidastanut.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Nyt australialaiskaunotar osoittaa kansainvälisestä urastaan huolimatta olevan edelleen ylpeä kotimaastaan. 30-vuotias huippumalli jakoi Instagram-seuraajiensa iloksi kuvan, jossa hän hymyilee kameralle ilkosillaan, kietoutuneena Australian lippuun.

Miranda Kerr kertoi aiemmin tänä vuonna haastattelussa suhtautuvansa todella intohimoisesti terveyteen ja urheiluun. Hän on opiskellut ruokavalioita, ja tietää hyvän ravinnon vaikuttavan ihmisen suorituskykyyn. Hän ei kuitenkaan suostu tarkkailemaan kaloreja, sillä se ei ole mallin mielestä olennaista.