Nicki Minaj’n kohuttu topless-kuva edelleen netissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naisräppäri Nicki Minaj on ehtinyt keräämään jo mittavan omaisuuden musiikkiuransa avulla. Neito kerää lisätuloja esimerkiksi mainosten turvin. Hän esiintyi vastikään Myx Fusions -viinibrändin mainoskuvissa.

30-vuotiaalla räppärillä on aikaa myös poseerata rohkeissa otoksissa. Nicki Minaj kuvattiin viime viikolla yläosattomissa, kun hän oli sovittamassa isoa valkoista mekkoa muhkea peruukki päässään. Kuvan julkaisi ensin Instagram-profiilissaan neidon tuottaja Scaff Breezy, jonka huhutaan olevan myös naisen poikaystävä. Kuvasta nousi heti kohu, joka jatkuu edelleen. Vastoin odotuksia kuva löytyy kuitenkin edelleen Instagramista.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Nicki Minaj tunnetaan paljastelevasta tyylistään. Räppäri ei myöskään kaida erikoisia ja värikkäitä asuyhdistelmiä. Nainen on paljastanut haastattelussa, että uransa alussa häntä pyrittiin ohjailemaan. Minaj ei esimerkiksi olisi saanut räpätä tietyllä tyylillä tai näyttää tietynlaiselta.