Robert Pattinson suuteli intohimoisesti blondia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Twilight-elokuvien vampyyripariskunta Robert Pattinson ja Kristen Stewart erosivat taannoin jälleen kerran. Taannoin näyttelijäkomistus kertoi haluavansa rinnalleen seuraavaksi vaaleahiuksisen naisen, joka ei muistuttaisi tippaakaan hänen ex-rakastaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nyt Robert Pattinson on päässyt toteuttamaan haavettaan vaaleaverikön kanssa vehtaamisesta. 27-vuotias näyttelijä nähdään nimittäin miesten Dior Homme -hajuveden mainoskampanjassa, jonka mustavalkoisissa kuvissa Pattinson suutelee intohimoisesti vaaleatukkaisen kaunottaren kanssa. Mainoksen naismallin henkilöllisyyttä ei ole vielä paljastettu.

Twilight-pariskunnan suhteen uudelleen lämmittäminen meni aikaisemmin mönkään, kun Kristen Stewart jäi toistamiseen kiinni Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan, Rupert Sandersin kanssa. Robert ei pystynyt enää luottamaan vampyyrielokuvien rakastettuunsa, ja päätti jatkaa elämäänsä tahollaan.