Erin Heatherton poseerasi rintaliivisillään

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen mallikaunotar Erin Heatherton ihmetytti taannoin MET Gala -tapahtumassa, kun hän saapui punaiselle matolle verta vuotavana. Neitokaisen vasen jalka oli saanut kolhun, josta valui verta.

Leonardo DiCaprion eksänä muistettava tulikuuma mallikaunotar nähdään nyt Victoria’s Secret -alusvaatemerkin kuvissa. Värikkäissä alusvaatteissa poseeraava Erin on treenaillut vartalonsa huippukuntoon, sillä siinä ei näytä olevan niin sanotusti mitään ylimääräistä.

24-vuotias Erin Heatherton löydettiin malliuralle, kun mallitoimisto rekrytoi hänet Miamissa sijaitsevalta uimarannalta. Varsinaista uraa Erin on tehnyt New Yorkissa, ja ehtinyt tähän mennessä poseerata muiden muassa Carolina Herreran, Dolce & Gabbanan, Ferren ja Marc Jacobsin muotinäytöksissä. Erin on komeillut aiemminkin useiden lehtien kansikuvissa.