Skandaali: Historian rajuin realitysarja paljastui huijaukseksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityohjelmat ovat valloittaneet televisioruudut draamalta, ja joukkoon mahtuu myös monenlaisia selviytymisohjelmia. Kerroimme äskettäin uudesta selviytymiseen keskittyvästä realitysarjasta, jonka kerrottiin olevan televisiohistorian rajuin.

Kuva: Discovery
Kuva: Discovery

Discovery-kanavalla nähtävässä Naked and Afraid -sarjassa 12 kilpailijaa viedään alastomana viidakkoon, jossa heidän tulee selviytyä pareittain kolmen viikon ajan ajan ilman mitään ylimääräisiä apuvälineitä, ruokaa ja juomaa. Televisiosarjaa nimitetään mainospuheissa ”Selviytymissarjojen Mount Everestiksi”, mutta nyt on paljastunut, että kyseessä onkin huijaus. Kilpailijat eivät nimittäin todellisuudessa joudu tulemaan toimeen omillaan, Mail Online paljasti.

Kilpailijoista 22-vuotias Kim Shelton sairastui syötyään kilpikonnaa. Verkkolehden saamien tietojen mukaan ohjelman tuotantotiimi otti sairaan Sheltonin hoiviinsa ja antoi tälle juotavaa sekä syötäväksi riisiä, leipää ja vauvanruokaa. Kim oli myös tiputuksessa. Tästä ei kuitenkaan kerrottu televisiokatsojille, vaan heille uskoteltiin, että kilpailija oli koko ajan vain omillaan. Skandaali syntyi siitä, että katsojille annettiin tilanteesta valheellinen käsitys.

Kuva: Discovery
Kuva: Discovery