Ashley Tisdale täyttää 28 vuotta – tässä kuumimmat bikinikuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijäkaunotar Ashley Tisdale muistetaan erityisesti roolistaan hurjan menestyksen saaneissa High School Musical -elokuvissa. Tuoreimmassa Scary Movie 5 -elokuvassakin nähty tähti joutui taannoin pakkomielteisen fanin ahdistelemaksi.

Tänään 28 vuotta täyttävä Ashleyn Tisdale on nähty vuosien varrella lukuisia kertoja poseeraamassa bikineissä ja esittelemässä upeaa vartaloaan niin rannoilla kuin uima-altaillakin.

Viime viikolla Tisdale sai huokaista helpotukseksi, kun vainoaja määrättiin pysyttelemään seuraavan kolmen vuoden ajan vähintään 90 metrin päässä tähdestä ja tämän poikaystävästä, Chris Frenchistä. Mies oli lähettänyt näyttelijälle Twitterissä noin 19.000 viestiä.

28-vuotias Ashley Tisdale nähdään tänä vuonna Scary Movie 5 -elokuvassa, joka pyörii parhaillaan Suomen elokuvateattereissa. Näyttelijätär on yksi elokuvan päätähdistä. Kyseisen elokuvan tiedetään parodioivan muun muuassa menestyselokuva Black Swania.