Mies oli liian isokokoinen baariin – sai porttikiellon ruuhka-aikoina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian pienin pubi The Nutshell on tullut tunnetuksi lähinnä miniatyyrimäisestä koostaan, mutta nyt se on otsikoissa hieman toisesta syystä. Kinder-yllätyspubi on nimittäin antanut porttikiellon miehelle, joka on henkilökunnan mielestä liian isokokoinen pieneen pubiin.

Kuva: The Nutshell
Kuva: The Nutshell

201 senttiä pitkällä 23-vuotiaalla Adam Thurkettle ei ole enää toivottu asiakas Suffolkissa sijaitsevassa pubissa, sillä häntä ei enää päästetä sisään ruuhka-aikoihin lainkaan, Mail Online kertoi. Syyksi ravintoloitsija Jack Burton ilmoitti, että Thurkettle vie liikaa tilaa normaalikokoisilta asiakkailta.

– Adam on mukava jättiläinen, mutta ruuhkaisina iltoina hän vie niin paljon tilaa, että joudun käännyttämään ovelta ainakin neljä normaalikokoista asiakasta, Jack Burton perusteli päätöstään lehdelle.