Mikä kaula-aukko! Ex-lapsitähti säväytti punaisella matolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiotähti ja r&b-laulajatar Tatyana Ali tunnetaan parhaiten entisenä lapsinäyttelijänä, joka esitti Bel-Airin prinssi -hittisarjassa Ashley Banksin roolia. Sittemmin hän on näyttellyt muun muassa Tunteita ja tuoksuja -saippusarjassa.

Viikonloppuna Tatyana Ali osallistui monien muiden julkkistähtien tavoin Los Angelesissa järjestettyyn 2013 BET Awards -palkintogaalaan. Kaunotar oli pukeutunut juhliin mustavalkoiseen iltapukuun, joka oli varustettu eräällä illan näyttävimmistä kaula-aukoista.

New Yorkista kotoisin oleva 34-vuotias Tatyana Ali näytteli Bel-Airin prinssi -komediasarjassa kuuden vuoden ajan. Sittemmin hänet on nähty lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Viime vuonna neitokainen kuvasi The Misguided Adventures of Dating in Hollywood -elokuvaa. Hän on myös kokeillut poptähden uraa. Ali julkaisi vuonna 1998 Kiss The Sky -albumin, joka ei juurikaan menestynyt listoilla.