Kiltin tytön imago karisee – Demi harvinaisen rintavana Cosmossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disney-tuotannoista tunnetuksi tullut Demi Lovato menetti äskettäin biologisen isänsä, kun Patrick Lovato kuoli syöpään. Suru-uutisen jälkeen Demi paljasti, että isä kärsi hänen itsensä tavoin mielenterveysongelmista.

Kerroimme jo aiemmin kuinka Demi avautuu asiasta vaikeasta lapsuudestaan Cosmopolitan-lehden Yhdysvaltojen version elokuun numerossa. Nyt saman lehden kansikuva on julkaistu, ja siinä Demi nähdään poseeraamassa harvinaisen rintavassa kuvassa. Entinen Disney-tähti ei ole nimittäin kovin rohkeissa poseerauksissa kunnostautunut.

demilovato03072013

20-vuotias Demi Lovato ei ollut tekemisissä biologisen isänsä kanssa vuoden 2007 jälkeen. Mies erosi tähden Dianna-äidistä vuonna 1994. Us Weekly -lehden mukaan Patrick Lovato taisteli syöpää vastaan monien vuosien ajan. Neitokainen sai välittömästi kuolinuutisen jälkeen lohduttavia twiittejä X Factor -kollegoiltaan Simon Cowellilta ja Mario Lopezilta.