Isac Elliotille platinaa Norjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pikavauhdilla suureen suosioon nousseen Isac Elliotin menestystarina ei ota laantuakseen. Debyyttisingle New Way Home julkaistiin 14. helmikuuta ja se nousi Suomen iTunesin ja sittemmin myös Suomen virallisen singlelistan ykköseksi. Nyt menestystä tulee Norjasta.

Norjassa Isacin singleä on striimattu jo kolme miljoonaa kertaa, eli platinaan oikeuttava määrä. Norja on muutenkin ottanut Elliotin avosylin vastaan ja hän esiintyi juhannuksena suositun VG-list -ohjelman konsertissa Oslossa. Isac palaa piakkoin Osloon, esiintyäkseen NRJ In The Park-tapahtumassa 27. heinäkuuta.

Isac Elliot on kerännyt Instagramissa jo yli 57.000 seuraajaa alle puolessa vuodessa ja määrä jatkaa nousua. Isacin haastattelun voit lukea uudesta Stara-lehdestä, joka ilmestyy ensi viikolla 350 noutopisteeseen ympäri maata.