Jessica Simpsonin lapsen nimivalinta ällistyttää – haukutaan jo nyt netissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulajatar ja realitytähti Jessica Simpson synnytti vastikään terveen poikavauvan. Lapsi on hänelle ja kihlattu Eric Johnsonille toinen. Poika sai heti nimen Ace Knute Johnson. Lapsen nimi on perujaan amerikkalaisen jalkapallon parista.

Nimi muistuttaa nimittäin Knute Rocknesta, eräästä parhaimpien joukkoon kuuluneesta valmentajalegendasta. Kaikkien mielestä erikoinen nimi ei kuitenkaan ole hienoimmasta päästä, Daily Mail -sivusto uutisoi. Vain tunteja pojan syntymän jälkeen ilkeimmät kiusaajat alkoivat nimittäin jo lähetellä parille ilkeitä kommentteja verkossa.

Lasta pidetään jo nyt tyhmänä ja rumana, ja häntä on parjattu useissa Twitter-viesteissä. Myös Jessica-äitiä syytetään huonosta nimivalinnasta, jolla hän valmistaa poikansa kiusaamiselle. Pikkumiehestä on ehditty tehdä fanien silmissä ”Ass Nut Johnson”.

Simpson sai aikoinaan toruja myös esikoislapsensa nimestä, koska fanien mukaan nimi muistuttaa heitä vanhasta miehestä. Jessicalla ja Ericillä on entuudestaan reilun vuoden ikäinen Maxwell-tytär. Uusi perheenjäsen Ace Knute tuli maailman Los Angelesissa sunnuntaina.