Lucy Halen bikinivartalo ihailtava näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijätär Lucy Hale tunnetaan parhaiten roolistaan Valehtelevat viettelijät -hittisarjassa, joka on nähty Suomenkin televisiossa. Lucy on esiintynyt myös elokuvissa A Cinderella Story : Once Upon a Song ja Scream 4.

Nyt Lucy on kuvattu rannalla Havaijilla viettämässä vauhdikasta vapaapäivää yhdessä näyttelijä Graham Rogersin kanssa. Neitokaisen vartalo näytti erittäin terveeltä, mutta aina tilanne ei ole ollut yhtä hyvä, sillä hän kärsi aiemmin vakavasta syömishäiriöstä.

23-vuotias Lucy Hale nousi julkisuuteen voittamalla American Juniors -realitysarjan kilpailun. Hän kertoi viime vuonna kärsineensä nuorempana syömishäiriöstä, vihanneensa kehoaan ja olleensa päiväkausia syömättä. Sittemmin Hale on tullut sinuiksi vartalonsa kanssa ja ura on ottanut tulta alleen Valehtelevat viettelijät -televisiosarjan ansiosta. Vuonna 2012 Lucy juonsi Punk’d-sarjan jakson, jossa hän huijasi Ian Hardingia, Vanessa Hudgensia ja Josh Hutchersonia.