Diili-kaunotar käänsi miesten katseet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiotuottaja Melissa Rivers on tullut suomalaisille tutuksi lähinnä Diili-ohjelman amerikkalaisen julkkisversion kilpailijana. Lapsellinen ja pilalle lellitty Melissa vaati realityohjelmassa toistuvasti julkkisäitiään Joan Riversiä apuun.

Nyt Melissa on kuvattu lomailemassa Havaijilla, jossa hän sai kiinnitettyä miesten huomion punavalkoisilla bikineillään.

45-vuotias Melissa Rivers on yrittänyt koko uransa ajan päästä julkkisäitinsä Joan Riversin varjosta, mutta ei ole siinä onnistunut. Melissan näyttelijäura ei ottanut tuulta alleen, eikä läpimurtoa ole vielä tullut myöskään televisiotuottajana. Yksityiskouluja käynyt ja miljonäärielämään tottunut neitokainen opiskeli aikoinaan tutkinnon Euroopan historiasta. Hän avioitui vuonna 1998 John Endicottin kanssa kolme miljoonaa dollaria maksaneissa häissä. Liitto päättyi eroon vuonna 2003.