Victoria Silvstedtin minimekko jäi lyhyeksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen povipommi Victoria Silvstedt on onnistunut luomaan näyttävän kansainvälisen uran viihdealalla. Hän kaipaa kuitenkin kovasti jälkikasvua, ja 38-vuotias neitokainen tapailee nykyisin liikemies Maurice Dabbahia.

Eilen Victoria kuvattiin Monacossa, jossa hän nautiskeli olostaan melko lyhyessä mekossa. Asu jäi kuitenkin liian pieneksi, kun Victoria kumartui kaivamaan laukkuaan. Hänen takapuolensa paljastui nimittäin mekon alta.

Ruotsalaiskaunotar Karen Victoria Silvstedt on malli-juontaja-laulaja, joka sijoittui vuonna 1993 Miss Ruotsi kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Vuonna 1996 hän poseerasi Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi. Vuonna 2005 Victoria valittiin maailman toiseksi seksikkäimmäksi blondiksi. Hän oli teini-ikäisenä olympiatason laskettelija, mutta urheilu-ura tyssäsi 16-vuotiaana olkapäävammaan.