Amanda Bynes suunnittelee häitä – kuka on onnekas prinssi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen kohujulkkis Amanda Bynes vaati hiljattain itselleen miljoonan dollarin vuosipalkkaa siitä hyvästä, että hänen ajatuksiaan luetaan. Nainen on myös tunnustautunut rakastavansa kauneusleikkauksia, ja nyt hän paljasti syyn kirurgin veitsen alla viihtymiseen.

Amanda kirjoitti Twitteriin, että hänen on otettava paljon kauneusleikkauksia, jotta hän näyttäisi kauniilta ja tuntisi olonsa hyväksi, kun menee naimisiin rakastamansa miehen kanssa. Julkisuudessa ei tosin tiedetä, kuka hänen mystinen miehensä on tai onko sellaista edes olemassa.

Neitokainen suunnittelee parhaillaan suurta kauneusleikkausta, jossa hänen ulkonäköään tullaan muuttamaan dramaattisesti. Amanda Bynes on kuluneiden kuukausien aikana ollut jatkuvasti otsikoissa omituisten sekoilujensa ja kommenttiensa johdosta.

Lukuisia julkkiksia julkisesti haukkunut neitokainen on hieman rauhoittanut kirjoitteluaan Twitter-palvelussa. Monien mielestä entinen lapsitähti pitäisi passittaa hoitoon, mutta hänen vanhempansa eivät pysty tekemään asialle mitään, sillä Amandan asuinpaikka estää täysi-ikäisen lapsen holhoamisen ilman hänen tahtoaan.